Wednesday, June 25, 2014

Ван втора употреба? Защо не Xara Picasso?


Търсите си кола втора употреба, но смятате, че за семейството най-подходящ тип ще е ван? На прав път сте. Повече пространство, по-широк багажник, по-функционална и изобщо - по-подходяща за семейна кола. Ако пък и бюджетът ви е ограничен, то има една много подходяща за вас кола. Това е един от най-успешните ванове през последните години Citroen Xara Picasso. Със сигурност сте чували, че френските коли не струват, нали? Стереотипите трудно се преодоляват. Всяка марка си има успешни и неуспешни модели и Citroen не прави изключение. Евтина е за закупуване - Citroen е от марките, които сравнително бързо се обезценяват, което не е добре за първия купувач, но е изключително изгодно за следващия. Защо Picasso е подходяща за вас? Ето защо:
  • колко други марки и модели могат да се похвалят с 10 години серийно производство (стартира през 2000 г., приключва 2010г.), без съществени изменения?
  •  евтина за закупуване
  • много, наистина много пространство
  • надеждна е, въпреки стереотипите за френските коли
  • евтин за поддръжка, масов автомобил
  • има съвременен вид и оборудване
  • комфортна за семейството
  • получавате много кола за малко пари.
Ето оценките за нея в авторитетния британски сайт Honest John:

Имайте предвид, че оценка 4 е рядкост в сайта. Един от най-евтините за придобиване ванове, просторен с три пълноразмерни седалки отзад, по-нисък разход от обичайния за този тип коли, поради аеродинамичната форма. Препоръчителен двигател 1.8 бензин.
Комфортна за града и продължително извънградско каране.
Един проблем, който е отбелязван от множество собственици на Picasso е ограничената видимост поради предните колони.
Предвид изброените предимства, обаче това не е от съществено значение, а и се свиква.
Проблемите свързани с дизеловите двигатели са далеч повече и по-скъпи, но ако търсите кола, с която освен градско, отвреме навреме да шофирате и на по-далечни разстояния със семейството, този автомобил е едно добро попадение.

No comments:

5 удачни решения за компактен цифров фотоапарат

Aко е вече време за подмяна на стария ви фотоапарат, тук в Какво, къде ще опитам да направя подбор с 5 от успешните компактни цифрови фот...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...