Saturday, October 10, 2015

Оптики - къде в Бургас?



Настъпи ли време да слагате или подменяте очила, диоптри или пък контактните си лещи и сте от Бургас? Значи непременно трябва трябва да обърнете внимание на един периметър в града в който има извънредно струпване на оптики (картата по-долу). Защо ли? Защото този периметър е в централната част, лесен за достъп и има цели 8! оптически магазина в радиус от 250 метра.
Когато тръгнахме семейно да си правим очила, забелязахме, че това струпване на магазини в такъв малък радиус е изключително удобно, понеже успяваме да разгледаме много предложения за кратко време, можем да пробваме няколко хиляди рамки за очила, ако имаме нерви естествено и най-важното - със сигурност е по-изгодно от където и да е. Ще оставя на вас да се сетите защо :).
Поиграх си да направя една малко неугледна "карта на съкровищата" с помощта на paint. Тук с червени звезди отбелязах двата главни ориентира в тази локация - Детски куклен театър / операта, а на звездата в дясно - хотел България. В периметъра влизат улиците "Александровска", "Христо Ботев" и "Фердинандова".
Оранжевите кръгчета са оптиките.




Поставени са с точност от 90% :), но със сигурност човек би се ориентирал лесно. За имената на магазините не съм абсолютно сигурна, но не мисля, че е от особено значение. Важното е както се казва "да има изобилие", а тук действително има какво да се види - огромен избор от рамки, стъкла и слънчеви очила на малко за обикаляне място.
Ако съм ви улеснила с тези съвети - пишете благодаря и се абонирайте за този блог :).


5 удачни решения за компактен цифров фотоапарат

Aко е вече време за подмяна на стария ви фотоапарат, тук в Какво, къде ще опитам да направя подбор с 5 от успешните компактни цифрови фот...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...