Sunday, October 11, 2015

Увеселителни идеи за двора и дома.



Имате ли нужда от малко идеи за увеселителни средства за двора си или апартамента? Идеите, които ще споделя с вас са подходящи и за възрастни и за деца. Ето с какво ще ви запозная сега.


1. Висяща люлка тип хамак - може да се монтира и ползва както в двора, така и на терасата в апартамента. Можете да намерите такава тук.

2. Този тип люлка е перфектна за малки деца. Гарантирано забавление, питайте нашето ;) Може лесно да се окачи у дома. Такъв тип можете да намерите тук.



3. Мини футболна врата - перфектно решение за двора или, ако разполате с широка тераса. Такава врата можете да намерите тук.



4. Toва е средството с което ще зарадвате най-много децата си. Мрежата може да се маха или лесно да се опъне, за да се предотвратят всякакви контузии. Чудесно решение за градината. Може да се свали рамката и мрежата за по-компактен вид. Такъв батут можете да намерите тук.


 5. Още един вариант трамплин/батут без мрежа, който е много лесен за транспортиране и лек.  Такъв можете да намерите тук.





 

No comments:

5 удачни решения за компактен цифров фотоапарат

Aко е вече време за подмяна на стария ви фотоапарат, тук в Какво, къде ще опитам да направя подбор с 5 от успешните компактни цифрови фот...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...