Monday, September 28, 2015

Външно зарядно/батерия - моята мъдра покупка.

Имате ли таблет, смартфон или друго съвременно устройство с което не се разделяте? Отговорът ви със сигурност ще е да. В днешно време всеки разполага с подобно устройство, чийто основен недостатък, обаче е бързото изразходване на батерията.
С външното зарядно със сигурност, обаче проблемът е вече решен.

Външните зарядни устройства се предлагат в най-различни варианти например 4000 mAh, 6000 mAh, 10000 mAh и дори повече, което значи, че след зареждане можете да заредите лесно таблета или телефона си а може и двете едновременно, без да ги включвате в мрежата чрез зарядните им устройства.  Има такива външните батерии с които ще заредите телефоните на цялата си компания :) като например тази.

Това е моят избор - тук батерията е напълно достатъчна да зареди и таблета и двата ни телефона, когато сме извън дома семейно и се налага зареждане. Подобно устройство със сигурност е полезно при почивки, излети, плаж и най-различни подобни ситуации.

Ползвате ли и вие подобно устройство, споделете опита си в коментар.

5 удачни решения за компактен цифров фотоапарат

Aко е вече време за подмяна на стария ви фотоапарат, тук в Какво, къде ще опитам да направя подбор с 5 от успешните компактни цифрови фот...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...