Sunday, October 11, 2015

5 удачни решения за компактен цифров фотоапарат


Aко е вече време за подмяна на стария ви фотоапарат, тук в Какво, къде ще опитам да направя подбор с 5 от успешните компактни цифрови фотоапарати за последната година.


 5.


Canon PowerShotIXUS 170 
С 20 MP. Подходящ да ви съпровожда на екскурзия или почивка, както и за семейни снимки. Снима добре при ниска осветеност, 12х -кратен зуум, за да уловите и по-далечен обект. Записва HD видео клипове, освен това е ултра лек и има доста голям екран в сравнение с други компактни фотоапарати.




4.


Nikon CoolpixS3700
С 20 MP. Прави добри широкоъгълни снимки, с 8х кратен зуум, но пък се справя по-добре от Canon-a при ниска осветеност, а с oптичен стабилизатор няма да имате несполучлива снимка поради неволно движение.






3.

Sony Cyber-shot DSC-W810
С 20 MP, 6х кратен зуум и 720p @ 30fps HD видео. Може да прави чудесни панорамни снимки и 3D снимки, бързо и лесно фокусира, също разполага с oптичен стабилизатор на картината. Изключително компактни размери.






2.



Sony DSCWX220B
С 18 MP, 10х кратен зуум и Full HD1920p @ 60fps; с голям екран. Качествени широкоекранни снимки и много добра чувствителност при слабо осветление, бързо и лесно фокусира, също разполага с oптичен стабилизатор на картината. Панорамни снимки и отлична чувствителност при слабо осветление. Изключително компактни размери. Wi-Fi свързваност за лесно преглеждане на снимките и управление чрез телефон.



1.


Sony DSCWX350B
18 MP и 20х кратен зуум; видеоклипове с перфектно качество Full HD1920p @ 60fps; с голям екран. Качествени широкоекранни снимки и много добра чувствителност при слабо осветление. Двойно по-дълъг живот на батериите (~500 снимки) в сравнение с горе изброените. Серийни снимки; HDR снимки; Wi-Fi свързваност за лесно преглеждане на снимките и управление чрез телефон.






















No comments:

5 удачни решения за компактен цифров фотоапарат

Aко е вече време за подмяна на стария ви фотоапарат, тук в Какво, къде ще опитам да направя подбор с 5 от успешните компактни цифрови фот...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...